About

 
 

WHAT’S THE STORY
Man kan kalla det brand platform, brand vision och value proposition. Man kan också kalla det vad det är. En berättelse. En story. För i grund och botten är det precis vad kommunikation är. 
Vi tror att människan är genetiskt hårdkodad för berättelser. Det är så vi förstår världen. Stort och litet. Ont och gott. Före och efter. En bra story har dessutom fötter. Den vill berättas. Om och om igen. En ganska fiffig egenskap i de sociala mediernas tidsålder.

DSC_3638.jpg

Så. Det var en gång en produktchef, en operasångare och en hårdrockare. En jobbade med glass. Två jobbade med reklam. De hittade en fiolspelande produktionsledare och öppnade en egen reklambyrå. 
Reklambyrån heter Søder. Den ligger i en butik på Skånegatan i SOFO. Och i sin enklaste form är det så bra reklam ska fungera. Att få någon att stanna till utanför skyltfönstret – och sedan gå in. ”Vad tar ni för valpen där i fönstret?”

STORE_front.jpg

WHAT’S THE STORE?
Store by Søder är en egensinnig butik. Öppen lite när den vill. Ibland hattbutik. Ibland galleri. Ibland parfymaffär. Men allra mest är det vår experimentverkstad för att prova idéer – helt driven av lust och nyfikenhet. För att utmana vår kreativitet. För att lära oss. För att biprodukterna ofta är minst lika spännande – under en bra idé gömmer sig nästan alltid en till.

Titta in lite då och då. Man vet aldrig vad man hittar.

loggos_nov.jpg